A la FHSJDM commemorem el Dia Internacional de la Infermera tenint cura dels professionals

13 maig 2024 | Notícies
Dia Internacional de la Infermera FHSJDM 2024

Per commemorar del Dia Internacional de la Infermera, diumenge 12 de maig, i seguint la tradició dels últims anys, l’equip d’infermeria de la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM) celebra amb tot l’equip de professionals de l’hospital aquesta jornada amb un present molt especial, vinculat amb la seva essència: empatia, compromís, solidaritat, treball en equip, humanització i millora de la qualitat assistencial. Més mirada infermera.

Aquest any, l’obsequi que ha preparat l’equip d’infermeria és una acció formativa dirigida a tots els professionals de la FHSJDM amb ganes de canvi, de creixement i millora personal. Persones amb una alta càrrega de treball en el seu dia a dia, que necessiten retrobar-se amb elles mateixes, trobar un respir i un ajut per seguir i millorar el seu benestar.

Per aquest motiu, el proper dimarts 14 de maig, a les 11 o a les 16 hores, a l’Aula Polivalent, es farà una xerrada del Dr. Álvaro Guallar, com a punt de partida d’aquesta activitat, que porta per títol:

“Reconnecta amb el teu ésser i amb el teu propòsit a la vida”.