| Contactar | Mapa web

A partir d’avui, a la FHSJDM es permet un acompanyant per als pacients hospitalitzats en dues franges horàries: de 12h. a 14h. i de 18h. a 20h.

17 Maig 2021 | Notícies
Canvi visites COVID19 2021 FHSJDM

Davant la situació actual i  mentre no es produeixi una tendència negativa en els indicadors epidemiològics de la COVID 19, a partir d´avui, dilluns, 17 de maig, a la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM) es permet un acompanyant als pacients hospitalitzats en dues franges horàries: de 12h a 14h i de 18h a 20h.

Des de la FHSJDM, però, us volem recordar que la pandèmia no ha acabat i que cal seguir mantenint les mesures de protecció bàsiques: mascareta, distància social i rentat de mans.

A més a més, aprofitem per recordar-vos que cal tenir molt presents les mesures que segueixen vigents i que s´han actualitzat des que es va acabar l´estat de l´alarma. A continuació ens en fem ressò. En aquesta infografia publicada pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, les teniu resumides:

Mesures-9-maig_COVID19 FHSJDM

Podeu trobar la informació completa a la web del Departament de Salut: https://canalsalut.gencat.cat/ca/salut-a-z/c/coronavirus-2019-ncov/ciutadania/mesures/9-maig/