| Contactar |

Activitat presencial a la Setmana de la Lactància Materna 2021, organitzada per la FHSJDM i ASSIR Baix Llobregat Nord

07 Octubre 2021 | Notícies
Setmana de la Lactància Materna 2021

Un any més, del 17 al 22 d’octubre, torna la Setmana de la Lactància Materna organitzada per la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM), juntament amb l’ASSIR Baix Llobregat Nord – Atenció Primària Costa de Ponent i el suport dels ajuntaments del Baix Llobregat Nord, al nostre territori.  I aquest any, de nou amb activitats presencials (amb capacitat reduïda) i online.

La Setmana de la Lactància Materna és un esdeveniment en què se celebren tot un conjunt d’activitats amb l’objectiu comú de promoure aquest tipus d’alimentació per als nadons i que la població en general en conegui la importància i els avantatges. La llevadora referent de la FHSJDM, Sara García, destaca: “Esperem que aquest any que recuperem la presencialitat, aconseguim una major participació i difusió, com ha passat en cada edició anterior“. I afegeix: “Des de la FHSJDM volem continuar impulsant l’alletament matern, ja que s’ha comprovat que té beneficis tant per al nadó i la mare, com per al planeta”.

L’edició d’enguany  té com a lema: “Protegir la lactància materna. Un compromís de totes/ tots”, i presentarà activitats de tot tipus: xerrades informatives, tallers experimentals i la presentació d’un llibre. A més, com en anys anteriors, la FHSJDM convocarà els dos concursos de dibuix i fotografia amb  la lactància materna com a tema central. La inauguració oficial es farà el diumenge, 17 d’octubre al Parc Municipal d’Olesa de Montserrat i comptarà amb activitats diverses i stands informatius: donar llet, porteig natural, consells de la doula Marina Rinaldi, informació sobre el banc de llet i el Centre de naixements a la FHSJDM, i també música en directe amb Txe.

La pàgina web de la FHSJDM, https://fhsjdm.cat/setmana-de-la-lactancia-materna-2021/, conté tota la informació sobre les diferents activitats i també les dades per inscriure’s a les activitats presencials i per accedir a les conferències en línia.

Setmana Lactància Materna FHSJDM 2021

La Setmana de la Lactància Materna 2021 és una activitat organitzada per la FHSJDM juntament amb l’ASSIR Baix Llobregat Nord – Atenció Primària Costa de Ponent i compta amb el suport dels ajuntaments del Baix Llobregat Nord: Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires.

Logos Ajuntaments Baix Llobregat Nord