Aquest any sí! El voluntariat de la FHSJDM ha pogut rependre les seves tasques al centre hospitalari

23 desembre 2022 | Notícies

L’equip de persones voluntàries de la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM) ha començat a col·laborar de nou amb el centre hospitalari i aquest any, a més de fer els obsequis per a les persones ingressades i per a l’equip de professionals de l’entitat, els podran repartir personalment. Aquest any han creat uns “Àngels” en paper de colors molt bonics.  Durant els darrers dos anys i mig, la seva activitat no s´ha pogut portar a terme plenament per la pandèmia. Malgrat tot, sempre han estat presents, des de la distància.

Des de la FHSJDM, una cop més, volem agrair la seva predisposició i la tasca que fan de manera altruista i solidària, i el director gerent de l’entitat, Jordi Trelis, els ha fet entrega d’una flor de Nadal i ha destacat la seva tasca.

Voluntariat FHSJDM 2022

L’equip de voluntaris de la FHSJDM

Aquest any hem parlat amb dos membres del voluntariat de la FHSJDM, el Joaquin Vives, que ja fa 12 anys que fa de voluntari, i la Mercedes López que fa 5 anys que fa de voluntària. Ens han explicat la seva experiència.                    

Tots dos coincideixen en el més important d’aquesta tasca, tu dons, però encara rebs més: “No esperem res a canvi, però en sortim molt plens. Els pacients són un exemple de vida”, ens reflexiona el Joaquin. I la Mercedes, que encara treballa però treu temps per ser-hi, afegeix: “Et fa valorar tot el que tens”, i acaba dient: “És molt el que rebs!”. També han volgut destacar que no és fàcil per la càrrega emocional que té en certs moments, però que et recompensa totalment. I han explicat que han hagut de formar-se per conèixer que cal fer en les diferents situacions que es troben.

Voluntariat FHSJDM 2022

El voluntariat de la FHSDJM està format per 12 persones que, des de fa més de 7 anys, donen suport als malalts que estan hospitalitzats a la FHSJDM i als seus familiars. A més, també acompanyen a pacients que estan sols i han de venir a fer-se alguna intervenció al centre hospitalari.  Durant l’any protagonitzen dues acciones molt esperades per tothom, com son l’entrega de la rosa el dia de Sant Jordi i l’obsequi de Nadal.

L’equip de voluntàries i voluntaris de la FHSJDM esperen amb il·lusió poder col·laborar aquest any que començarà al 100%, donant suport a totes aquelles persones que visiten o han d´ingressar-se al centre hospitalari.

Voluntariat FHSJDM 2022