| Contactar | Mapa web

Arriba el Nadal i la Fundació Arc de Sant Martí crea, un any més, la felicitació de la FHSJDM

22 Desembre 2020 | Notícies
Felicitació Nadal FHSJDM 2020

Arbres de Nadal per l’esperança és la il·lustració  per a la felicitació nadalenca de la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM) pel 2020, seleccionada entre totes les creacions realitzades aquest any per les persones usuàries de la Fundació Arc de Sant Martí.

Un any més, els usuaris de la Fundació Arc de Sant Martí han estat convidats a realitzar un dibuix que representi el Nadal. Normalment ho fan en el taller d’art de teràpia ocupacional del centre de dia de l’entitat. Enguany però,  degut a la pandèmia, no poden fer aquest taller i han hagut de treballar les obres per separat. Això ha donat encara més valor a les peces presentades.

La Fundació Privada Arc de Sant Martí es va crear com a iniciativa de l’Associació pro disminuïts Arc de Sant Martí aprofitant l’experiència de l’entitat en el sector i l’estudi i la investigació feta a la població de l’entorn on ofereix els seus serveis.

La Fundació promou i fomenta  la prevenció, educació, formació professional, activitat laboral, oci, atenció residencial i assistència sanitària, cultural i social de les persones amb discapacitat intel·lectual. I dona suport a les famílies amb un equip de professionals que realitza atenció individualitzada als usuaris.  A més a més, fa de punt d’informació per proporcionar assessorament i  buscar recursos i sortides que aportin la màxima normalització a la vida d’aquestes persones.

En un any com aquest, on la pandèmia ens ha marcat, la FHSJDM us anima a omplir-vos de solidaritat, esperança i optimisme per afrontar amb més força que mai, l’any que comença!