| Contactar |

Comença la Setmana de la Lactància Materna 2022

17 octubre 2022 | Notícies
Inauguració SLM2022 FHSJDM

Aquest diumenge, 16 d’octubre s’ha inaugurat la VIII edició de la Setmana de la Lactància Materna al Parc de les Cultures de Martorell. L’acte ha estat  presidit per l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, les regidores Sole Rosende, Rosa Cadenas, Raquel Sans i el regidor Albert Fernández, juntament amb el director general de la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM), Jordi Trelis. La Setmana de la Lactància Materna està  organitzada per la FHSJDM, juntament amb l’ASSIR Baix Llobregat Nord – Atenció Primària Metropolitana Sud i el suport dels ajuntaments del Baix Llobregat Nord

La jornada ha comptat amb stands informatius sobre com donar llet, el porteig natural, el Centre de naixements de la FHSJDM…; activitats per a petits i grans com pintacares, un racó de contes i música, manualitats amb els nostres voluntaris, així com parades amb roba i joguines per a nadons i parades amb productes naturals per a la lactància.

SLM2022 FHSJDM Martorell

Durant una setmana, aquest any amb actes 100% presencials, se celebren tot un conjunt d’activitats al Baix Llobregat Nord amb l’objectiu comú de promoure aquest tipus d’alimentació per als nadons i que la població en general en conegui la importància i els avantatges.

SLM2022 FHSJDM Martorell

I tota la setmana es podran veure a l´entrada de l´hospital els dibuixos i fotografies dels participants dels concursos organitzats per la FHSJDM.

La Setmana de la Lactància Materna al món

Amb el lema “Impulsem la lactància materna. Recolzant i educant”, l´Aliança Mundial per a l’Acció sobre la Lactància Materna (WABA, en anglès) organitza cada any des del 2002 la Setmana Mundial de la Lactància Materna. Aquest any s´ha centrat en enfortir la capacitat que tenen els diferents àmbits implicats en protegir, promoure i donar suport a la lactància materna en diferents nivells de la societat.