Comencen la residència a la FHSJDM 6 nous residents

27 juny 2023 | Notícies
R1_MFiC FHSJDM 2023

La Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM) ha donat la benvinguda als quatre nous metges residents de Medicina Familiar i Comunitària (MFiC) que aquest any han començat la seva formació com especialistes al centre hospitalari de Martorell, i als dos residents de Psiquiatria de l’Hospital del Sagrat Cor que tradicionalment fan la seva rotació pel Servei de Medicina Interna al nostre centre i enguany addicionalment, rotaran fent guàrdies al servei d’urgències.

L’acte ha estat presidit pel director gerent de la FHSJDM, el Dr. Jordi Trelis i la Dra. Carme Serrano, cap del Departament de medicina i responsable de la comissió de docència de la FHSJDM. La  Dra. Vanesa Tolaba, la Dra. Maria Lorena Castellano, la Dra. Gladys Andrea Terceros i el Dr. Carlos Fabián Otalora, residents de MFiC, han començat la seva residència al CAP i a partir de l’octubre s’incorporaran a les seves rotacions per les especialitats mèdiques de l’hospital. Des de mitjans de juny però ja han iniciat les guàrdies al servei d’urgències del nostre centre i per aquest motiu, durant la setmana del 12 al 16 de juny, van assistir al curs d’acollida al resident. Aquest curs ofereix formació específica sobre la organització interna del centre, els circuits assistencials del territori, el nostre sistema operatiu i les patologies urgents més prevalents.

D’altra banda, les dues residents de psiquiatria de l’Hospital del Sagrat Cor, la Dra. Ariadna Busquets i la Dra. Aruka Mingorance, també han assistit al curs d’acollida de la FHSJDM i durant un mes faran rotació en el servei de medicina interna. També, els propers sis mesos i com a ampliació de la residència de psiquiatria de 4 a 5 anys, faran guàrdies al servei d’urgències de l’hospital.

Psiquiatria_1 Residents FHSJDM 2023

Dra. Carmen Serrano, Dra. Aruka Mingorance, Dra. Ariadna Busquets i Dr. Jordi Trelis

Els desitgem una bona estada formativa a la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell!

 

Foto esquerra (d’esquerra a dreta): Dr. Carlos Fabián Otalora,  Dra. Maria Lorena Castellano, Dr. Jordi Trelis, Dra. Vanesa Tolaba i Dra. Gladys Andrea Terceros