Commemorem el Dia Mundial de la Seguretat i la Salut en el Treball a la FHSJDM

28 abril 2023 | Àrea professional

Amb el lema Seguretat avui, per la teva salut de demà!, s’ha convidat els professionals de la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM) a participar a la commemoració del Dia Internacional de la Seguretat i la Salut en el Treball.

La finalitat és poder conèixer millor l’objectiu del Servei Mancomunat de Prevenció de l’organització: prevenir els riscos laborals mitjançant un conjunt d’actuacions que garanteixen la seguretat i la salut física, mental i social dels professionals.

L’objectiu és poder incorporar les accions a la pràctica diària de la feina. Per aquest motiu, a la cafeteria del centre s’han dut a terme una sèrie d’activitats i jocs ràpids de taula en aquest sentit. Des d’experimentar l’ús de llençols lliscants amb una persona per evitar lesions d’esquena, fins a com seure correctament davant l’ordinador o la importància del calçat de seguretat, entre d’altres.

També s’ha aprofitat per sentir la veu dels professionals en forma d’experiències i aportacions sobre aquest àmbit.

FHSJDM

 

Des d’aquí, l’equip del Servei Mancomunat de Prevenció de la FHSJDM us dona les gràcies per la participació i col·laboració!