“Dibuixos que curen” és el resultat de l’exposició realitzada pels alumnes de l’escola José Echegaray a la FHSJDM

17 juliol 2023 | Notícies
Façana FHSJDM Dibuixos que curen_V

Durant aquest estiu, l’alumnat del Casal d’Estiu de Cicle Superior de l’escola José Echegaray, està treballant amb la temàtica “Connecta’t amb l’entorn”.  Una de les activitats programades és apropar-se a l’entorn i fer una intervenció en ell i per aquesta motiu s’ha portat a terme una acció coordinada amb la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell, molt a prop de l’escola.

La iniciativa ha consistit en  realitzar una exposició de creacions artístiques sota el títol: “Dibuixos que curen”, dirigida als pacients de l’hospital i a les seves famílies.  En ella, els infants han plasmat les seves emocions, interessos i desitjos per aconseguir, com a objectiu principal, apropar-se a aquest espai del barri, aportar la seva energia creativa, donar lloc a moments d’alegria, relaxació, dispersió i entreteniment, dins les circumstàncies personals de cada un d’ells.

Escola Echegaray Infants i dibuixos Entrada FHSJDM_H

Infants de l’escola José Echegaray amb els “Dibuixos que curen” davant la FHSJDM

El Dr. Jordi Trelis, director gerent de La Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell, n’ha fet una valoració molt positiva: “És una iniciativa que permet apropar-nos a la ciutadania i per un altra cantó permet sensibilitzar als joves sobre el concepte salut i benestar”.

Els infants a través dels dibuixos han intentat donar vida, color, bona energia i esperança a pacients i a les seves famílies contribuint, així, a millorar el seu estat d’ànim i la seva actitud. Avui, ells mateixos els han penjat a diferents espais del centre hospitalari: a la façana exterior, a l’entrada i al vestíbul, al costat del punt d’informació.

 

 

 

Es podran veure durant tota aquesta setmana, del 17 al 23 de juliol.