| Contactar | Mapa web

Dins del marc de la Setmana de lactància materna, la FHSJDM reuneix a professionals de diferents àmbits per a tractar el maneig de la patologia mamària benigna.

24 Octubre 2019 | Notícies
Jornada Maneig Patologia Mamària FHSJDM 251019

El proper 25 d’octubre, metges de família, infermeres, ginecòlegs, llevadores i TCAIs participaran en una jornada sobre la patologia mamària benigne. La reunió està organitzada per  l’Institut Català de la Salut-Servei d’Atenció Primària Alt Penedès-Baix Llobregat Nord-Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva  i la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM) al Centre Cultural de Martorell i forma part dels actes de la Setmana de la Lactància Materna que se celebra a Martorell del 20 al 26 d’octubre.

El Cap de Ginecologia i Obstetrícia de la FHSJDM, el Dr. Fernando Gómez Bolea ha destacat que “per a la FHSJDM suposa un gran pas l’organització d’aquesta jornada, ja que la seva filosofia es fomentar la formació i motivació dels professionals” i ha afegit: “però a més a més, trobades com aquestes permeten millorar el treball en xarxa amb la resta d’àrees assistencials de la nostra àrea d’influència”.

La sessió té com objectiu adquirir eines per estandarditzar l’acollida i l’abordatge diagnòstic de la patologia mamària benigna per tal de minimitzar l’angoixa de les dones que demanen visita amb el metge de família o el ginecòleg de referència.

Aquesta jornada pretén aportar a tots els professionals de la salut una eina bàsica i útil, que orienti al maneig de les pacients amb patologia mamària benigna. Pretén abordar el diagnòstic i maneig de pacients amb signes i símptomes mamaris, incloent elements de detecció precoç de càncer de mama i tractament de patologia benigna.