| Contactar |

El Centre de naixements de la FHSJDM, de nou com exemple de bona pràctica en un Congrés sobre el part respectat

07 juny 2022 | Professionals
Sara García Parto de Min FHSJDM

Sara García, llevadora de la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM) ha estat present en la primera edició del Congrés Parto de Min, explicant la importància del part respectat  i com es treballa a la nostra entitat, sobretot amb la posta en marxa del Centre de naixements l’any 2017.

El Congrés s’ha celebrat aquest cap de setmana  a Ourense i ha comptat amb la participació de diferents ponents d’àrees com l’obstetrícia, el periodisme, la psicologia, la legislativa, la ginecologia, entre d’altres que han parlat sobre el part respectat i la importància d´escoltar i acompanyar a la dona en el moment de donar a llum.

La Fundación Eomaia, a través del Congrés  Parto de Min fomenten que les dones puguin donar a llum de manera segura però sota la seva pròpia elecció, en el lloc i condicions on es respecti la seva integritat física, psicològica i emocional.

La Fundació defensa els drets que abarquen: dignitat, autonomia, humanitat, experiència, practicitat, inclusió, entre d’altres.