El conseller de salut, Manel Balcells, visita la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell

06 setembre 2023 | Notícies

El conseller de Salut, Manel Balcells, ha visitat aquest matí la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM), on ha conegut de primera mà el projecte d’ampliació del centre hospitalari i ha pogut participar en una trobada amb professionals de l’entitat. Balcells ha estat rebut per Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell i president del patronat de la FHSJDM, Soledad Rosende, regidora de Salut i vocal del patronat, Lluís Amat, regidor d’Hisenda i Règim Interior i vocal del patronat i Jordi Trelis, director gerent de la FHSJDM.

El conseller ha estat acompanyat per Gemma Valeta, gerent de la Regió Sanitària Metropolitana Sud, Lourdes Garcia, directora de sector sanitari Baix Llobregat centre i nord i Aina Plaza, directora general de planificació i recerca en salut.  El primer punt del programa ha estat una trobada amb els membres del patronat i el comitè de direcció de la FHSJDM, per compartir el rol de l’entitat en l’àmbit de salut de referència del territori i els projectes que hi ha en marxa.

A continuació, ha iniciat la visita a les instal·lacions actuals de l’hospital, així com l´espai on es farà l’ampliació del centre hospitalari, que està previst que comenci a finals del proper mes d’octubre. Tot seguit  s’ha celebrat una reunió conjunta amb els professionals de l’hospital i els representants dels treballadors. S’ha informat de l’estratègia del Departament de Salut, i s’ha generat un debat per conèixer quines son les inquietuds dels professionals en el dia a dia.

 Visita conseller de Salut FHSJDM