| Contactar |

El Dr. Cristòbal Ramírez de la FHSJDM participa com autor en el llibre titulat “Insight into incontinence and the pelvic floor”

25 maig 2022 | Professionals
Dr. Cristobal Ramirez FHSJDM

L’editorial suïssa Springer Nature, ha publicat el llibre titulat “Insight into incontinence and the pelvic floor”, un recopilatori de 32 capítols que recull els millors treballs presentats al congrés de la  Mediterranenan Incontinence and Pelvic Floor Society (MIPS) celebrat l’any 2019. El Dr. Cristóbal Ramírez Sevilla, metge especialista de la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM),  ha contribuït com a primer autor dels capítols 27 i 28. Tots dos treballs són referents als resultats de la immunoprofilaxi amb la vacuna uromune® davant les infeccions urinàries de repetició.

Aquesta publicació és el resultat del Congrés que es va celebrar a Barcelona l´any 2019 de l’associació científica MIPS, que tracta sobre les disfuncions i patologies del sòl pèlvic, malalties amb gran incidència i prevalença amb l’augment de l’esperança de vida en la societat actual. Les millors comunicacions orals, 32 d’un total de més de 100, van ser seleccionades per a la publicació posterior en format llibre.

Per a més informació:

Capítol 27: Infección recurrente del tracto urinario

Capítol 28: Immunoprofilaxis en la infección urinaria recurrente