El Dr. Jordi Trelis, director gerent de la FHSJDM, destaca l’impacte del projecte de millora i ampliació de l’Hospital de Martorell a Ràdio Esparreguera

07 desembre 2023 | Notícies
Entrevista Dr. Trelis Radio Esparreguera

En una entrevista al programa “Tot el que passa” de Ràdio Esparreguera presentat per Trini Arquimbau, el Dr. Jordi Trelis, director gerent de la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM), entre els diferents temes tractats, ha explicat la remodelació i ampliació del centre hospitalari: “L’Hospital de Martorell creixerà en els llocs on hi ha més necessitat de falta d’espai. Un és les Urgències que creixeran i l’altre és l’àrea de consultes externes, per poder tenir més professionals i millorar l’atenció a les persones”.

També, durant l’entrevista ha volgut fer palès el servei d’hospital comarcal i la importància de les aliances signades per donar un millor servei a la ciutadania: “Som un hospital que hi ha una part que fem sols, però hi ha diferents àmbits que treballem amb acords amb altres hospitals o la primària” i ha destacat els acords amb l’Hospital Universitari de Bellvitge, l’Hospital Sant Joan de Déu d’Esplugues, l’Institut Català d’Oncologia (ICO) i el SEM, entre d´altres entitats.

I com a punt final, el Dr. Trelis ha posat èmfasi en la importància de la funció d’un hospital comarcal: “És l’hospital de la comarca, tot el que la comarca necessiti s’ha de fer saber. Es fan reunions amb els responsables de salut dels diferents pobles i el CatSalut a través de les taules de salut que organitza cada municipi”.

A la web de Ràdio Esparregera podeu escoltar l’entrevista completa. Accediu al podcast que trobareu aquí.