| Contactar | Mapa web

El lot de Nadal de La FHSJDM segueix amb el seu caràcter solidari i social

23 Desembre 2020 | Notícies
Lot solidari FHSJDM

Un any més, la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM) confia en la Fundació Ilersis, entitat que treballa per a la  integració social i educativa de persones amb discapacitats psíquiques o de col·lectius amb risc d´exclusió social, perquè elaborin els lots per a tots els professionals de la FHSJDM, la Fundació Residència Sant Joan de Déu de Martorell i l’Agrupació de Neteja Sanitària.

Des de fa 3 anys que el lot té un objectiu social i solidari molt important, per aquest motiu, la Fundació Ilersis és l´encarregada d´elaborar-los, amb persones amb discapacitat o risc d´exclusió social, i també, amb productes de proximitat i que estan produïts per empreses on el component social es bàsic en la seva raó de ser:

Formatge Tendre de Drap de la Formatgeria Muu Beee

La formatgeria va iniciar la seva activitat en el marc del Centre Especial de Treball de la Fundació MAP de Ripoll, i ha permès la creació de llocs de treball per a persones amb discapacitat.

Arrugats amb xocolata El Rosal

Neules elaborades per l’Obrador El ROSAL, associació de Tàrrega que treballa amb persones amb discapacitat intel·lectual i malaltia mental.

Vi negre 3 NITS de la Fundació AMPANS

Vi procedent d’Urpina, projecte agrosocial de la Fundació AMPANS de Manresa que treballa per la inclusió sociolaboral de les persones amb discapacitat intel·lectual i en situació de vulnerabilitat.

Cava solidari SUMANT de Mestres

Cava Mestres i la Fundació Itinerarium de Barcelona s’uneixen per fer un cava solidari SUMANT. Els beneficis van destinats a millorar a projectes educatius i socials per a persones amb risc d’exclusió social.

Bloc de Foie Gras de Laborem Dertusa

El Centre Especial de Treball LABOREM DERTUSA de Tortosa, selecciona les millors matèries primeres i elabora productes amb processos de conservació tradicionals, integren persones amb discapacitat intel·lectual.

Ametlles garapinyades BO de Shalom

La botiga BO de Shalom de la Fundació Privada Ilersis de Lleida, elabora i manipula productes alimentaris de primera qualitat generant oportunitats de treball a persones amb discapacitat intel·lectual i malaltia mental.

Per a la FHSJDM, aquesta és una manera d’aportar el nostre granet de sorra amb una iniciativa molt ben rebuda per tots els nostres professionals. Celebrem el Nadal amb tots ells, però sabent que estem ajudant a persones amb menys recursos i que han tingut menys oportunitats a la vida.