| Contactar | Mapa web

El Nadal arriba a la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell de la mà dels seus voluntaris

23 Desembre 2019 | Notícies
Obsequi a pacients familiars i professionasl FHSJDM Nadal 2019

Un equip format per 14 persones són els voluntaris que té la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM) i durant tota la jornada d’avui han estat repartint els Pares Noel que han dissenyat i fet personalment per a tots els pacients, acompanyants i professionals de la FHSJDM.

Durant els darrers 3 mesos,  l’equip de  voluntaris de la FHSJDM, ha estat treballant per preparar els més de 750 obsequis que ha entregat durant el dia d’avui.  Aquest any la peça que han fet és un Pare Noel molt simpàtic perquè l’habitació tingui un toc nadalenc, per penjar a l’arbre de Nadal o decorar qualsevol racó de casa.

Obsequi a pacients, familiars i professionasl FHSJDM Nadal 2019

Com ja va sent habitual, des de fa més de 5 anys, un equip de voluntaris dóna suport als malalts que estan hospitalitzats a la FHSJDM i els seus familiars. A més, també acompanyen a pacients que estan sols i han de venir a fer-se alguna prova al centre hospitalari.

A banda de l´acció de Nadal, ja és tradicional també, que per Sant Jordi, els voluntaris de la FHSJDM preparin una rosa per a tota la comunitat de la FHSJDM.