Èxit de participació a la I Jornada Cefalees Baix Llobregat Nord organitzada per la FHSJDM

09 juny 2023 | Notícies
Inauguració Jornada Cefalees 2023 FHSJDM V

Aquest divendres  9 de juny s’ha celebrat al Molí Empresa de Martorell, la I Jornada Cefalees Baix Llobregat Nord, avalada per la Societat Catalana de Neurologia, i organitzada per la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM). Aquesta primera edició ha estat tot un èxit d’assistència, amb la presència de més de 50 professionals.

La sessió ha estat inaugurada pel Dr. Jordi Trelis, director gerent de la FHSJDM, juntament amb la Dra. Carmen Serrano, cap del Departament de Medicina de la FHSJDM i responsable de la jornada. El seu objectiu ha estat millorar la competència en el diagnòstic i tractament de la migranya episòdica i crònica, conèixer les teràpies avançades, entendre millor l’impacte de la malaltia i participar en el consens entre els nivells assistencials per establir una ruta de migranya al territori.

Ponents I Jornada Cefalees Baix Llobregat Nord 2023

Ponents I Jornada Cefalees Baix Llobregat Nord 2023 FHSJDM

La Dra. Serrano ha fet una valoració molt positiva de la jornada: “Hem tingut una gran participació que ha fet que haguem aconseguit el nostre objectiu d’aprofundir en la interacció entre els diferents especialistes que donen servei al pacient, amb la finalitat de millorar els fluxes,  la comunicació, la confiança, la qualitat, i fins i tot el nostre compromis cap a la tasca que fem”. 

I Jornada Cefalees Baix Llobregat Nord FHSJDM

Des de la FHSJDM agraïm a tots els ponents el nivell de les seves presentacions i també a tots els assistents la seva participació, entre tots s’ha aconseguit que la I Jornada Cefalees Baix Llobregat Nord hagi estat un èxit.