| Contactar | Mapa web

Gemma Craywinckel, directora del Servei Català de la Salut, visita la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell

10 Desembre 2021 | Notícies
Visita Directora Servei Català de la Salut FHSJDM

La directora del Servei Català de la Salut, Gemma Craywinckel, ha visitat aquest divendres al matí la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell  (FHSJDM), acompanyada pel subdirector del Servei Català de la Salut, Ivan Planas i la gerent de la Regió Sanitària Lleida, Gemma Valeta  i han estat rebuts per  Manuel Álvarez, director gerent i Rafael Gómez, adjunt a gerència de la FHSJDM. És la primera vegada que la directora del Servei Català de la Salut visita el centre hospitalari, d’ençà que va ser recentment nomenada per aquest càrrec.

Gemma Craywinckel i el seu equip han visitat les instal·lacions de l’Hospital a primera hora, acompanyats per Manuel Álvarez i Rafael Gómez.  Tot seguit la directora del Servei Català de la Salut i els seus acompanyants s´han reunit amb tot l’equip directiu de la FHSJDM on s´ha presentat l´entitat.  I a continuació, s’ha celebrat una reunió conjunta amb els professionals de l’Hospital i els representants dels treballadors al Molí Fariner de Martorell. 

L’objectiu de la trobada ha estat intercanviar impressions i sentir les opinions dels assistents. Ha estat una sessió de treball que ha servit per donar a conèixer la tasca assistencial que es du a terme al territori i l’impuls necessari als principals projectes de futur, com la remodelació i ampliació de l´hospital. I també s´ha posat sobre la taula la manca de professionals i la necessitat de fidelització del territori.

Visita Directora Servei Català de la Salut FHSJDM 2