| Contactar | Mapa web

Gran èxit de la Setmana de la Lactància Materna organitzada per la FHSJDM

28 Octubre 2019 | Notícies
Cloenda Setmana Lactància Materna FHSJDM 2019

L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, juntament amb la regidora de Salut, Soledad Rosende i el director-gerent de la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM), Manuel Álvarez, han clausurat aquesta dissabte, 26 d’octubre, la cinquena edició de la Setmana de la Lactància Materna organitzada per la FHSJDM que enguany s’ha presentat amb un gran nombre de propostes per a mares i pares, nadons i professionals.

Activitats Setmana Lactància Materna FHSJDM 2019 uanyadores concurs Setmana Lactància Materna FHSJDM 2019 Activitats Setmana Lactància Materna FHSJDM 2019

L’acte final ha estat una taula rodona sobre la maternitat i la lactància amb una visió de feminisme, comunitat i ecologia i ha comptat amb: Alba Padró, co-fundadora Lact-App i autora de Somos la Leche, Esther Vivas, periodista i autora de Mama desobedient i Marina Rinaldia, doula i reflexòloga podal infantil. El debat ha estat moderat per la llevadora de referència de la FHSJDM i coordinadora de la Setmana de la Lactància Materna, Roser Palau que ha destacat: “cada any treballem perquè la Setmana sigui més enriquidora i per aconseguir un major nombre d’activitats i participació, i podem dir que ho hem aconseguit”. I ha afegit: “les diferents propostes han estat molt ben acollides i les mares, els bebès i les famílies han gaudit moltíssim”.

Taula rodona Setmana Lactància Materna FHSJDM 2019

Durant l’acte de cloenda, l’alcalde de Martorell, la regidora de salut i el director-gerent de la FHSJDM   han fet entrega dels premis als guanyadors del Concurs de Fotografia i Dibuix de la Setmana de la Lactància Materna. Les afortunades han estat Laura Cortés i Sara Lorenzana. Les obres participants es poden veure durant aquest mes de novembre a l’entrada de la FHSJDM.

Guanyadora Concurs Fotografia Setmana Lactància Materna FHSJDM 2019 Guanyadora Concurs Dibuix Setmana Lactància Materna FHSJDM 2019

Amb el lema, Empoderem-nos, fem possible la lactància, la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM), juntament amb l’Ajuntament de Martorell, el Banc de Llet Materna i l’Institut Català de la Salut, han commemorat un any més la Setmana de la Lactància Materna. Les activitats s’han celebrat, paral·lelament, a diferents poblacions de l’àrea de referència de la FHSJDM com Abrera, Olesa de Montserrat i Sant Andreu de la Barca, juntament amb Martorell.

Durant tota la setmana s’han fet tallers,  xerrades, concursos i exposicions, entre d’altres activitats per fomentar l’alletament matern i la donació de llet com a font de vida.

Setmana Lactància Materna FHSJDM 2019 Martorell Setmana Lactancia Materna FHSJDM 2019 Olesa de Monteserrat Setmana Lactància Materna FHSJDM 2019 Abrera Setmana Lactància Materna FHSJDM2019 Sant Andreu de la Barca