| Contactar |

Gran èxit de participació a la Setmana de la Lactància Materna 2022 en la seva vuitena edició

24 octubre 2022 | Notícies
Presentació llibre SLM 2022 FHSJDM

Després de dos anys amb restriccions per la pandèmia, s’ha clausurat amb un gran èxit de participació la Setmana de la Lactància Materna organitzada per la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM), juntament amb l’ASSIR Baix Llobregat Nord – Atenció Primària Metropolitana Sud i el suport dels ajuntaments del Baix Llobregat Nord.

Les diferents activitats que s’han celebrat paral·lelament a diferents poblacions de l’àrea d’influència de la FHSJDM com Abrera, Esparreguera, Martorell, Masquefa, Olesa de Montserrat i Sant Andreu de la Barca han tingut una gran assistència.

SLM 2022 FHSJDM

SLM 2022 FHSJDM

Durant tota la setmana s’han fet tot tipus de tallers, xerrades, col·loquis i exposicions entre d’altres activitats. Totes, amb l’objectiu comú de fomentar l’alletament matern. Des de la FHSJDM es valora molt positivament l’acceptació que ha tingut aquesta VIII edició i s’espera que la propera, superi l´actual i s’aconsegueixi encara una major implicació de tota la població.

La Setmana de la Lactància Materna al món

Amb el lema “Impulsem la lactància materna. Recolzant i educant”, l’Aliança Mundial per a l’Acció sobre la Lactància Materna (WABA, en anglès) organitza cada any des del 2002 la Setmana Mundial de la Lactància Materna. Aquest any s´ha centrat en enfortir la capacitat que tenen els diferents àmbits implicats en protegir, promoure i donar suport a la lactància materna en diferents nivells de la societat.