Ja tenim guanyadors dels concursos de la Setmana de la Lactància Materna 2020 organitzada per la FHSJDM

05 novembre 2020 | Notícies
Guanyador concurs fotografia Setmana Lactància Materna 2020 FHSJDM

Un any més, la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM) presenta els guanyadors dels concursos de dibuix i fotografia que organitza durant la Setmana de la Lactància Materna 2020, amb el tema central de l’alletament matern.

Pel que fa al concurs de dibuix, dirigit a infants i adolescents,  el Lucca Lozano, un nen de 5 anys de Sant Esteve Sesrovires, ha estat l’autor de la pintura guanyadora. I pel que fa al concurs de fotografia, per a persones de més de 16 anys, el guardonat ha estat  el Miquel Planells, veí de Banyoles , amb la foto que ha titulat: “Amb la mare a l’ull”.

Guanyador concurs dibuix Setmana Lactància Materna 2020 FHSJDM

Guanyador concurs dibuix Setmana Lactància Materna 2020 FHSJDM

Degut a la situació de pandèmia que estem vivint, els premis corresponents se’ls faran arribar a casa seva.

Les obres participants es poden veure durant aquest mes de novembre a l’entrada de la FHSJDM.

Setmana de la Lactància Materna 2020

La Setmana de la Lactància Materna 2020 ha estat una activitat organitzada per la FHSJDM juntament amb l’ASSIR Baix llobregat Nord – Atenció Primaria Costa de Ponent i ha comptat amb el suport dels Ajuntaments del Baix Llobregat nord:  Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató,  Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires

A la pàgina web de la FHSJDM, podeu trobar tota la informació sobre les diferents activitats que s’han celebrat, amb l’accés alguns dels vídeos de les xerrades que han tingut lloc durant la Setmana de la Lactància Materna 2020.