| Contactar |

Jordi Trelis Navarro, nou director general de la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell

20 Juny 2022 | Notícies
Dr. Jordi Trelis Navarro

Des d’avui, 20 de juny, el Dr. Jordi Trelis i Navarro és el nou director general de la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM), la Fundació Residència Sant Joan de Déu de Martorell (FRSJDM) i l’Agrupació de Neteja Sanitària (ANS) en substitució del Dr. Manuel Álvarez del Castillo que ha estat nomenat director general del Consorci Sanitari Integral.

El Dr. Trelis és metge especialitzat en medicina interna, màster en cures pal·liatives per la Universitat de Barcelona, i  màster en gestió sanitària per la Universitat Internacional de Catalunya. La seva trajectòria professional assistencial ha estat vinculada a les cures pal·liatives, amb àmplia experiència en l’àmbit de la gestió sanitària.

Des de 1991 ha estat treballant a l’Institut Català d’Oncologia (ICO). En els seus inicis com a metge adjunt a l’ICO Hospitalet, posteriorment com a cap de servei i després director del centre ICO Germans Trias i Pujol i de l’ICO Hospitalet, fins a ser nomenat director assistencial corporatiu de la institució juntament amb la direcció de les cures pal·liatives.

El Dr. Trelis ha estat durant 3 anys director assistencial d’hospitals de l’Institut Català de la Salut (ICS). I  ha estat membre de comitès d’ètica i de la comissió de deontologia del Col·legi de Metges de Barcelona.

Actualment és també president de la Societat Catalanobalear de Cures Pal·liatives de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i de Balears, membre del Consell Assessor Sociosanitari del Departament de Salut, professor associat de la Universitat de Barcelona i forma part del grup de recerca Idibell.