La Dra. Prados, metgessa adjunta del servei d’Endocrinologia de la FHSJDM, participa a la I Jornada per a l’abordatge de l’obesitat organitzada pel CSI al CHUMB

06 març 2024 | Notícies
Jornada abordatge obesitat

Aquest dimarts 5 de març, en el marc de la commemoració del del Dia Mundial de la Obesitat,  ha tingut lloc al Complex Hospitalari i Universitari Moisès Broggi (CHUMB) la I Jornada per a l’abordatge de l’obesitat organitzat pel Consorci Sanitari Integral (CSI). La sessió ha comptat amb la participació de la Dra. Montse Prados, metgessa adjunta del servei d’Endocrinologia de la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM).

La presència de la Dra. Prados ha estat moderant la taula sobre “Atenció Primària / Atenció Hospitalària: Qui fa què? Què s’està fent?” juntament amb Juan Francisco Pajares, Continuïtat Assistencial del CHUMB i la Dra. Montse Guerrero, Medicina Familiar i Comunitària del CAP Verdaguer. I també com a ponent a la taula experiència del pacient, on professionals i pacients conversen sobre experiències que viuen amb l’obesitat.

La Dra. Prados ha destacat “la importància d’anar de la mà de l’Atenció Primària amb l’Hospitalària en l’abordatge de l’obesitat” i ha afirmat: “Cal treballar conjuntament per tal de donar eines a la població per a la prevenció i la promoció d’un estil de vida saludable”.

Per la tarda, en el marc d’una sessió dirigida a la ciutadania, la Dra. Prados ha fet una xerrada divulgativa, centrada en una nova manera d’encarar l´obesitat, “Transformant la visió de l’obesitat, del pes a l’ABCD” que s’ha celebrat al centre cívic Antoni Gaudí de Sant Joan Despí.

Transformant la visió de l’obesitat, del pes a l’ABCD

Transformant la visió de l’obesitat, del pes a l’ABCD