La Dra. Roser Creixell substitueix al Dr. Lluís Muñoz com a cap de Servei d’Anestesiologia i Reanimació de la FHSJDM

08 gener 2024 | Notícies
Nou cap de Servei d’Anestesiologia i Reanimació de la FHSJDM

La Dra. Roser Creixell Busquet ha estat nomenada cap de Servei d’Anestesiologia i Reanimació de la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM) en funcions, en substitució del Dr. Lluis Muñoz Falcón, que ha estat cap del Servei a l’hospital des de l´any 2004 i que ha iniciat el seu procés de jubilació.

Creixell és llicenciada en medicina i cirurgia per la Universitat de Barcelona, campus Clínic (2011) i especialista en Anestesiologia, Reanimació i Terapèutica del Dolor a l’Hospital Clínic de Barcelona (2016). El mateix any també obté el diploma Europeu d’Anestesiologia i Cures Intensives (EDAIC) de la European Society of Anaesthesiology.

Des de l´any 2016, la Dra. Creixell és adjunta al servei d’Anestesiologia i Reanimació de la FHSJDM, sent la coordinadora mèdica des del 2018. El mateix any entra a formar part de la comissió sobre el risc del medicament de l´hospital i el 2023 també participa en la comissió d’urgències.

Anteriorment ha estat cap de residents d’Anestesiologia i Reanimació de l’Hospital Clínic de Barcelona i instructora de simulació per metges residents i adjunts del Servei d’Anestesiologia i Reanimació de la facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona (2013-2016). També ha participat com a col·laboradora docent a la Universitat de Barcelona (2016-2018). I des del 2021, és col·laboradora docent  del màster d’Infermeria d’Anestèsia de la Universitat de Manresa.