| Contactar | Mapa web

La FHSJDM acollirà la LVII Jornada de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia d’hospitals comarcals de Catalunya

22 Octubre 2019 | Notícies
LVII Jornada Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia FHSJDM 251019

El Servei Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia de la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM) organitza aquest any la Jornada de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia d´hospitals comarcals de Catalunya. La trobada es farà el proper 25 d’octubre al Molí Fariner de Martorell.

L’objectiu de la trobada és reunir semestralment a tots els professionals d’ortopèdia i traumatologia dels hospitals comarcals de la geografia catalana i suposa una gran oportunitat per intercanviar opinions i experiències  i consolidar l’alt nivell de qualitat l assistencial existent als hospitals comarcals de Catalunya.

El Dr. Marcel Gibert, Cap del Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia de la FHSJDM destaca que “és important que la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell sigui un any més la seu d’aquesta trobada entre especialistes de cirurgia ortopèdica i traumatologia dels diferents hospitals del territori”. I afegeix: “Sempre es bo i enriquidor  tenir espais de trobada per compartir experiències”.

La jornada serveix per posar en comú la feina que realitzen els diferents hospitals comarcals arreu de Catalunya i conèixer casos clínics dels diferents centres. Un cop finalitzada, a continuació es farà una reunió amb tots els Caps de Servei de Traumatologia i Ortopèdia dels hospitals comarcals de Catalunya.

LVII Jornada Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia _ COT Martorell 2019

Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell

La Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell, que compta amb més de 850 anys d’història, està situat a la comarca del Baix Llobregat i dona servei a una població de referència d’uns 160.000 habitants. És una fundació de titularitat privada que forma part del SISCAT (Xarxa Hospitalària d’Utilització Pública) del Servei Català de la Salut i que proporciona cobertura assistencial a la comarques del Baix Llobregat Nord (Martorell, Sant Andreu de la Barca, Pallejà, Olesa de Montserrat, Esparreguera, Abrera, Collbató, Sant Esteve Sesrovires, Castellví de Rosanes), Alt Penedès (Gelida, Sant Llorenç d’Hortons), Anoia (Masquefa, El Bruc) i Vallès Occidental (Urbanitzacions de Can Santeugini i Costablanca pertanyents al municipi de Castellbisbal).