| Contactar | Mapa web

La FHSJDM agraeix al seu equip de voluntaris la tasca portada a terme durant aquest any 2019

23 Desembre 2019 | Notícies
AgraÏment voluntaris FHSJDM Nadal 2019

El director-gerent de la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM), Manuel Álvarez i l’adjunt a gerència, Rafael Gómez, han volgut agrair en nom de tota l’entitat,  la tasca que realitzen l’equip de voluntaris del centre hospitalari.

Manuel Álvarez ha destacat en un breu parlament dirigit els voluntaris, “la importància de la vostra feina i el suport que representa per a pacients i familiars i pel mateix Hospital, tenir persones com vosaltres al seu costat”. I ha afegit:  “el vostre paper és vital quan una persona està sola i necessita que algú estigui amb ella, o fins i tot, per acompanyar-la si s´ha de fer una prova hospitalària i no pot anar-hi sola”.

A continuació se’ls ha fet entrega d’un petit obsequi com a mostra d’agraïment a la labor que porten a terme any rere any.

AgraÏment voluntaris FHSJDM Nadal 2019

L’equip de voluntaris de la FHSDJM està format per 14 persones i des de fa més de 5 anys, dóna suport als malalts que estan hospitalitzats a la FHSJDM i els seus familiars. A més, també acompanyen a pacients que estan sols i han de venir a fer-se alguna intervenció al centre hospitalari.  Durant l’any protagonitzen dues acciones molt esperades per tots, com son l’entrega de la rosa el dia de Sant Jordi i l’obsequi de Nadal, una tradició en el centre hospitalari.