La FHSJDM celebra el Dia Internacional de la Llevadora amb una sessió especial dirigida a professionals

05 maig 2019 | Notícies

Per a commemorar el Dia Internacional de la Llevadora, 5 de maig, la Fundació Hospital Sant Joan de Déu ha realitzat una jornada on s’han treballat les últimes tècniques que utilitzen l’equip de llevadores de l´Hospital.

El Dia Internacional de la Llevadora és un dia on es posa de manifest la gran tasca que fan aquestes professionals com a infermeres especialistes en la salut de les mares, els fills i les seves famílies, convertint-se en una figura de referència per a moltes dones.

Actualment a la FHSJDM tenim un projecte amb un clar empoderament per part de les llevadores com a líders del projecte Casa de Naixement, que les ha convertit en el referent de moltes mares durant el seu embaràs.

La sessió celebrada en el mateix Hospital, ha estat liderada per les docents, Roser Palau i Sara Garcia, llevadores de la FHSJDM. Hi han participat professionals de centres sanitaris d’arreu Catalunya. La jornada ha tractat diferents teràpies i tècniques com l´educació prenatal, el rebozo, l´aromateràpia, la reflexologia, la moxibustió i la digitopressió.