| Contactar | Mapa web

La FHSJDM celebra el Dia Mundial del Rentat de Mans

05 Maig 2020 | Notícies
Dia Mundial del Rentat de Mans FHSJDM

Avui, dimarts 5 de maig se celebra el Dia Mundial del Rentat de Mans, una iniciativa impulsada per l’Organització Mundial de la Salut (OMS) l’any 2009. Té la finalitat de conscienciar els professionals sanitaris i a la població en la prevenció de les infeccions relacionades amb l’assistència sanitària mitjançant la mesura senzilla i eficaç de la higiene de les mans.

La directora d’infermeria de la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM), Míriam Algarra explica que “l’objectiu és conscienciar de la importància de rentar-se les mans per tal d’evitar el contagi de malalties. Una mesura que, ara més que mai, té molta més incidència tenint en compte que vivim la pandèmia sanitària de la COVID-19”. La higiene de mans es pot fer amb aigua i sabó o amb solució alcohòlica.

Per prendre’n més consciència, la FHSJDM commemora el Dia Mundial del Rentat de Mans obsequiant als seus treballadors amb un punt de llibre amb el lema ‘Les nostres mans, el nostre futur’. En el punt de llibre, el centre hospitalari agraeix “la implicació” dels professionals sanitaris i els recorda que “amb un simple gest ens permet seguir sent responsables com fins ara”.

Míriam Algarra, directora d’infermeria de la FHSJDM: