La FHSJDM commemora el Dia Internacional de la Infermera tenint cura dels seus professionals

13 maig 2024 | Àrea professional
Dia Internacional de la Infermera FHSJDM 2024

Per commemorar del Dia Internacional de la Infermera, diumenge 12 de maig, i seguint la tradició dels últims anys, l’equip d´infermeria de la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM) celebra amb tot l´equip de professionals de l´hospital aquesta jornada amb un present molt especial, vinculat amb la seva essència: empatia, compromís, solidaritat, treball en equip, humanització i millora de la qualitat assistencial. Més mirada infermera.

Aquest any, l´obsequi que ha preparat l’equip d’infermeria és una acció formativa dirigida a tots els professionals de la FHSJDM amb ganes de canvi, de creixement i millora personal. Persones amb una alta càrrega de treball en el seu dia a dia, que necessiten retrobar-se amb elles mateixes, trobar un respir i un ajut per seguir i millorar el seu benestar.

Per aquest motiu, el proper dimarts 14 de maig, a les 11 o a les 16 hores, a l’Aula Polivalent, es farà una xerrada del Dr. Álvaro Guallar, com a punt de partida d’aquesta activitat, que porta per títol:

“Reconnecta amb el teu ésser i amb el teu propòsit a la vida”.

Dia Internacional de la Infermera FHSJDM 2024

L’activitat consta de 4 sessions (3 xerrades i un taller). Es durà a terme de setembre a novembre de 2024.

Totes les sessions es realitzaran a l’Aula Polivalent fora de l’horari laboral, en dues franges horàries: a les 12:00 i a les 16:00 hores. La durada de cada sessió serà de 1 hora i 30 minuts, aproximadament.

RECORDEU SESSIÓ INFORMATIVA:

Reconnecta amb el teu ésser i amb el teu propòsit a la vida. Dr. Álvaro Guallar

🗓 Dimarts, 14 de maig del 2024
🕘 11  h o 16 h.
🏢 Aula Polivalent FHSJDM

Inscripcions al curs: del 15 de maig al 15 de juliol: gmargarit@hmartorell.cat

Places limitades segons aforament i segons ordre d’inscripció.