| Contactar |

La FHSJDM commemora el Dia Mundial de la Higiene de Mans

05 Maig 2022 | Notícies
Dia Mundial Higiene de Mans 2022 FHSJDM

El 5 de maig se celebra el Dia Mundial de la Higiene de Mans, impulsat per l’Organització Mundial de la Salut (OMS) des del 2009, i una any més, la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM) ha posat en marxa una sèrie d’iniciatives dirigides tant a la ciutadania com als mateixos professionals del centre hospitalari.  L’objectiu de la diada, és conscienciar sobre la importància d’una mesura senzilla i eficaç com és la higiene de mans.

Les accions dirigides a la població s’han centrat en difondre informació a través d’un pòster informatiu sobre la importància del renta’t de mans  penjat a diferents espais del centre hospitalari i que també es pot veure durant tot el dia en el tòtem situat a la plaça d’entrada de l´entitat.

Dia Mundial Higiene de Mans 2022 FHSJDM

Dia Mundial Higiene de Mans 2022 FHSJDM

Pel que fa als professionals, s’ha convocat un concurs de vídeos on han hagut d’explicar de diferents maneres com es renten les mans. A més a més, a través del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, s’han organitzat una sèrie de conferències online sobre la importància de la higiene de mans.

RECORDA, RENTA’T LES MANS!

Dia Mundial Dia Mundial Higiene de Mans FHSJDM 2021

 

Per a més informació:

Departament de Salut – Higiene de mans

World Health Organiz#ation. Save Live: Clean your hands – WHO’s global annual call to action for health workers

Ministerio de Sanidad,  Consumo y Bienestar Social. Seguridad del Paciente