La FHSJDM commemora el Dia Mundial Sense Tabac donant les gràcies per no fumar

31 maig 2023 | Notícies

La Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM) celebra avui el Dia Mundial Sense Tabac amb el lema: “T’agraïm que no fumis!” Des del centre hospitalari fem un a agraïment a totes les persones que no fumen i a totes aquelles que volen deixar-ho.

Stand Dia Mundial Sense Tabac FHSJDM 2023

Entrega d’una flor a una usuària de la FHSJDM el Dia Mundial Sense Tabac

Durant tot el matí, un equip format per voluntaris i voluntàries de la FHSJDM, ha estat a l´entrada del centre per donar continguts informatius a les persones que venien a visitar-se, als seus acompanyants i també als professionals. És important sensibilitzar a la població sobre els perills que suposa el consum de tabac, així com de les eines per poder deixar-ne l’hàbit. Per aquest motiu s’ha fet entrega d’una planta com a símbol de la importància d’una bona salut. La iniciativa s´ha portat a terme gràcies a la col·laboració de l´Associació Can Serra de Martorell per la cessió de les plantes repartides durant la jornada.

Voluntaris FHSJDM Dia Mundial Sense Tabac

Voluntariat FHSJDM Dia Mundial Sense Tabac 2023

31 de maig. Dia Mundial Sense Tabac

El Dia Mundial Sense Tabac, promogut per l’Organització Mundial de la Salut (OMS) des de 1988, aconsegueix centrar l’atenció general sobre el principal problema que representa el consum de tabac per a la salut pública. Alhora, propicia actuacions concretes que es consoliden i s’integren en el conjunt d’estratègies per a la prevenció i el control del tabaquisme. Any rere any, s’observa un efecte multiplicador i sinèrgic en les diferents administracions, entitats, organitzacions, col·lectius i agents socials interessats en un problema de salut tan important i que afecta tota la ciutadania.