| Contactar | Mapa web

La FHSJDM continua treballant per a ser un Hospital cardioprotegit

11 Maig 2021 | Notícies
FHSJDM Hospital cardioprotegit

Durant el mes d’abril, la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM) ha format 200 dels seus professionals en reanimació cardiopulmonar. Aquesta pràctica es va posar en marxa fa més 5 anys i segueix consolidant-se any rere any per a garantir la seguretat dels seus pacients.

L’any 2016, la FHSJDM va ser distingida per la Unió Catalana d´Hospitals amb el primer premi per l’eficiència i sostenibilitat del Projecte d’Hospital cardioprotegit.

L’objectiu d’aquest projecte és  garantir una desfibril·lació precoç abans de 3 minuts després d´una aturada cardiorespiratòria en qualsevol espai intern i extern dels voltants del  centre hospitalari. Després d’una anàlisi i mapeig de les diferents àrees de risc d’aturada cardiorespiratòria, el centre hospitalari va adequar l’equipament, formació i protocols en Suport Vital. D’aquesta manera ha aconseguit consolidar una major eficàcia en la seva resposta.

La formació bàsica, avançada i pediàtrica en reanimació cardiopulmonar ha estat un dels pilars del projecte. L’objectiu és aconseguir que tots els seus professionals rebin una formació constant i actualitzada cada 3 anys.