| Contactar | Mapa web

La FHSJDM dona a l’associació ASSOTEA, la recaptació de les inscripcions dels seus professionals als BCN SALUT GAMES 2021

16 Juliol 2021 | Notícies
Donació ASSOTEA FHSJDM BCN SALUT GAMES 2021

Aquest any, la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM) ha donat els diners recaptats amb les inscripcions dels professionals als BCN SALUT GAMES a  l’associació de famílies de persones amb autisme de la comarca del Baix Llobregat Nord, amb seu a Martorell, ASSOTEA.

En un acte al centre hospitalari, Cristina Murillo, secretària d’ASSOTEA, ha rebut per part del comitè de direcció de la FHSJDM, encapçalat pel seu director gerent, el Dr. Manuel Álvarez del Castillo, un taló de 185€. Aquesta ha estat la quantitat recaptada a l’edició d’enguany per les inscripcions dels professionals de la FHSJDM que han participat als BCN SALUT GAMES 2021, l’olimpíada solidària de la salut, tal com s’anomena entre el col·lectiu sanitari de tot Catalunya.

Durant els mesos d´abril, maig i juny, 1.425 professionals de 22 centres sanitaris i de recerca d’arreu de Catalunya, han participat en les diferents modalitats dels BCN SALUT GAMES. La FHSJDM hi ha estat present amb 39 professionals que competien en bàsquet, fútbol, pàdel, running, tenis taula i escape room.

Els BCN SALUT GAMES promouen el treball d’equip, la convivència entre equips, la vida saludable i la solidaritat dins de les organitzacions. Aquest any s’ha aconseguit recaptar la xifra record de 7.092 euros, quasi el doble que l’any passat, que s’han destinat a diferents entitats i activitats seleccionades pels centres participants, ASSOTEA, en el cas de la FHSJDM.

BCN Salut Games, l’olimpíada solidària de la salut

BCN Salut Games és un esdeveniment esportiu en format olimpíada solidària del sector sanitari a la ciutat de Barcelona organitzat per A32 i que compta amb el suport del Consorci de Salut i Social de Catalunya, la Unió i Aces. Els centres sanitaris poden inscriure diferents equips en les activitats proposades. És una competició amateur i oberta a tot el personal dels centres, una competició per tal de fer esport, passar una bona estona i entre tots, ajudar a una finalitat solidària.