La FHSJDM dona a l’Associació per la Salut Mental del Baix Llobregat Nord, els diners recaptats dels BCN Salut Games 2023

24 maig 2023 | Notícies
Donacio BCN Salut Games 2023_FHSJDM

Aquest any, la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM) ha donat els diners recaptats amb les inscripcions dels professionals als BCN Salut Games 2023, l’olimpíada solidària de la salut, a l’Associació per la Salut Mental del Baix Llobregat Nord.  Es tracta d’una entitat que dona suport a la salut mental, fomentant un model de convivència social, que facilita la inclusió de les persones afectades, tot promovent una millora de la seva qualitat de vida i la de les seves famílies.

La presidenta de l’Associació, Maite Deamo, juntament amb Marta Escorigüela, coordinadora i Guillermo Garzón, tresorer, han rebut el taló de 463 euros de la mà del Dr. Jordi Trelis, director gerent de la FHSJDM, que ha estat acompanyat per l’equip directiu de l’entitat. L’acte s’ha celebrat avui, dimecres, 24 de maig al centre hospitalari de Martorell.

Durant l’acte d’entrega, la Sra. Deamo ha assenyalat: “Des de l’associació volem agrair a la seva FHSJDM la seva solidaritat humanitat i sensibilitat. Que ens tingui en compte una entitat tan important, amb la qual compartim el mateix territori, ens omple d’orgull, il·lusió i agraïment”. I ha afegit: “És molt significativa per nosaltres aquesta entrega, i ja no tant pel que pot significar econòmicament, sinó pel fet de sentir reconeguda la tasca que fem i veure que la salut mental importa. Rebem aquesta ajuda quan més ho necessitem donat el context social que estem vivint. Això ens dona ànims i ens fa agafar encara més empenta per a seguir treballant en la línia que ho estem fent”.  

Taló Donatiu BCN Salut Games 2023_FHSJDM

A continuació, el Dr. Trelis ha destacat que: “És un motiu d’orgull per a la FHSJDM donar suport a una entitat que fa una tasca tant important en salut mental en el Baix Llobregat Nord”.  I també ha fet menció a l’esperit solidari dels professionals de la FHSJDM: “Estem molt contents de veure com cada any, més persones del nostre equip participen als BCN Salut Games i d´aquesta manera, aconseguim que la nostra donació a una entitat del territori, sigui cada any més important”.  La FHSJDM, amb 74 participants,  ha assolit un nou record d´inscripcions i ha aconseguit doblar la xifra donada aquest any respecte a la de l’any passat.

Durant els mesos d’abril i maig, 4.806 professionals de 39 centres sanitaris i de recerca d’arreu de Catalunya, han participat en les diferents modalitats dels BCN Salut Games. L’equip de professionals de la FHSJDM ha competit en 12 modalitats diferents i ha assolit  la posició 12 del rànquing  global. I pel que fa a medalles, n’ha aconseguit dues, una d’or en bowling i una de bronze en pàdel nivell A.

BCN Salut Games, l’olimpíada solidària de la salut

BCN Salut Games és un esdeveniment esportiu en format olimpíada solidària del sector sanitari a la ciutat de Barcelona organitzat per A32 i que compta amb el suport del Consorci de Salut i Social de Catalunya, la Unió i Aces. Els centres sanitaris poden inscriure diferents equips en les activitats proposades. És una competició amateur i oberta a tot el personal dels centres, una competició per tal de fer esport, passar una bona estona i entre tots, ajudar a una finalitat solidària.