La FHSJDM dona la benvinguda a les noves residents

02 juliol 2024 | Notícies
Residents FHSJDM 2024

Aquest divendres 28 de juny s’ha celebrat l’acte de benvinguda de les noves residents a la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM): tres metgesses residents, Adriana Cedeño, Bárbara Escudero i Clara Torner; i una infermera resident, Elena Sarmiento. A l’acte hi han participat el director gerent de la FHSJDM, el Dr. Jordi Trelis, la cap del Departament de Medicina i responsable de la Comissió de Docència, la Dra. Carmen Serrano, i la cap d’Àrea d’Infermera de Docència, Formació i Recerca, la Sra. Gemma Margarit.

Les quatre residents van realitzar durant el mes de maig un curs d’acollida realitzat per diferents col·laboradors docents, per facilitar la seva incorporació al centre. El curs va estar centrat en patologies d’alta prevalença del nostre àmbit, es tracta d’una activitat consolidada i molt apreciada pels residents.

L’Adriana Cedeño, metgessa resident de Medicina Familiar i Comunitària (MFiC) ha començat la seva residència al CAP i realitza guàrdies al nostre servei d’urgències. A partir del mes d’octubre iniciarà el període de rotació per les diferents especialitats mèdiques.

D’altra banda, Bárbara Escudero i Clara Torner, metgesses residents de Psiquiatria de l’Hospital del Sagrat Cor de Martorell, faran la seva rotació pel servei de Medicina Interna i pel servei d’Urgències.

I Elena Sarmiento, infermera resident Familiar i Comunitària, rotarà per diferents àmbits de competència infermera durant el període de setembre a desembre. La seva rotació també contempla guàrdies a l’àrea urgència pediàtrica i a la sala de parts.

Des de la FHSJDM agraïm la confiança per formar part en la formació de les noves generacions de professionals de la salut.