| Contactar |

La FHSJDM dona la benvinguda als nous residents

28 Juliol 2021 | Notícies
Nous residents FHSJDM Juliol 2021

La Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM) ha donat la benvinguda als 4 nous metges residents (MIR) que aquest any comencen la seva formació com especialistes al centre hospitalari de Martorell.

L’acte ha estat presidit pel director gerent de la FHSJDM, el Dr. Manuel Álvarez del Castillo, qui ha presentat als especialistes i els ha convidat a reflexionar sobre el procés d’aprenentatge  i els valors que l’acompanyen. Els quatre residents, una dona i tres homes, que faran l’especialitat d’Atenció Familiar i Comunitària, estaran entre 2 i 5 anys formant-se a la FHSJDM.

Aquesta ha estat una gran notícia per a la FHSJDM, ja que s’inicia una nova etapa de  col·laboració amb la Unitat Docent de l’Atenció Primària de Martorell en formació M.I.R. on si han format promocions de metges de família des de fa molts anys. Tots ells però, havien de fer la seva formació en urgències hospitalàries i en especialitats mèdiques hospitalàries fora de la nostra regió.

El reconeixement de la FHSJDM com a hospital col·laborador en la formació dels futurs metges de família (via MIR) a la regió sanitària del Baix Llobregat Nord durant aquest any 2021, tot i les dificultats viscudes en plena pandèmia per la COVID-19, és un fet molt positiu  per a la nostra entitat.

Els desitgem una bona estança formativa a la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell!