| Contactar |

La FHSJDM dona suport a la difusió de la campanya CREU ROJA REACCIONA

17 abril 2023 | Notícies
Stand Creu Roja FHSJDM

Durant tota aquesta setmana, CREU ROJA REACCIONA, la campanya que ha engegat aquesta entitat per donar suport als més desfavorits, estarà present a la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell. L’objectiu d’aquesta nova iniciativa és ajudar a les persones que estan passant situacions adverses que amenacen la cobertura de les seves necessitats bàsiques.  L’espai cedit per la FHSJDM els permetrà arribar a moltes més persones per poder explicar els seus projectes, i que, d’aquesta manera, s’uneixin a l’entitat.

Avui en dia ens trobem davant d’un panorama complex. Moltes llars al nostre país estan travessant grans dificultats per poder atendre les seves necessitats bàsiques, i l’increment progressiu del preu dels béns i serveis de caràcter essencial, pot arribar a convertir-los en inaccessibles per a les llars més vulnerables.

Amb aquesta campanya, CREU ROJA espera poder donar suport al voltant de 100.000 persones (aproximadament 25.000 famílies) durant 12 mesos, al conjunt del territori. Les persones destinatàries seran aquelles amb més risc de pobresa i exclusió, entre les quals destaquen: llars amb infants, llars de persones soles en situació d’extrema vulnerabilitat i persones grans.

Això inclou, de manera més concreta, ajudes econòmiques per a allotjaments i habitatges o per pagar el servei d’electricitat, aigua, gas, altres energies o el mitjà de transport; el lliurament de béns o mobiliaris d’habitatge; kits d’estalvi en aigua i electricitat així com els electrodomèstics de baix consum. A més a més de les ajudes econòmiques, que són una part indispensable, la informació sobre estratègies per al consum energètic, l’acompanyament i l’assistència social a l’hora d’enfrontar-se a tràmits i gestions sobre recursos socials també són crucials.