| Contactar | Mapa web

La FHSJDM es converteix en un centre hospitalari zero paper

02 Desembre 2021 | Notícies
Equipo Departament Personas FHSJDM

La Fundació Hospital Sant Joan de Martorell (FHSJDM) ha dut a terme un procés de digitalització per convertir-se en un hospital sense papers, més sostenible, més productiu i amb una organització de personal optimitzada. El procés s’ha aconseguit amb la col·laboració d’Integrho, la divisió d’AdQualis Human Results especialitzada en el desenvolupament, la implantació i el manteniment d’aplicacions de programari de RRHH.

Gràcies a un procés de digitalització de tota la burocràcia que genera l’Hospital: cites de pacients, expedients i tota la documentació de recursos humans, sumat a la implantació de la signatura digital i del control de presència mitjançant empremta digital, l’Hospital de la mà d’Integrho i Gureak Marketing ha aconseguit millorar en termes de costos i en productivitat –permetent el seu personal dedicar-se a tasques de més valor afegit–. A més, ha reduït la possibilitat d’extraviar documentació.

Manel Tornadijo, director de persones de la FHSJDM, destaca que el projecte ha permès “ser més operatius en Recursos Humans, pel que fa a temps d’atenció a cada canvi de contracte. Cal tenir en compte que nosaltres podem tenir aproximadament 100 canvis per contracte amb un volum de 600 treballadors. Ara tothom pot consultar la seva documentació i signar contractes digitalment i això ha comportat menys consultes presencials”. I assenyala que “les noves incorporacions només han de passar presencialment per l’Àrea una vegada, i a partir d’aquí totes les comunicacions se’ls fan arribar als seus correus”.

A la millora de productivitat, i l’agilitat que ha aportat la implantació de la signatura electrònica, s’hi ha sumat una millor interrelació dels professionals que ha estat possible gràcies a la implementació del Portal de l’Empleat.

Per a Manuel Álvarez, director gerent de la FHSJDM, “la base de l’èxit d’aquest pla de digitalització ha estat la capacitat d’entesa de les parts, el treball en equip i la predisposició. Si ho pot fer l’Hospital, ho pot fer tothom. Els partners tecnològics han captat les necessitats i així han aconseguit materialitzar la implantació amb èxit”.

Aquest projecte, com la FHSJDM i els seus professionals, és viu. Per això continuarà adaptant-se a les necessitats del centre i als avenços tecnològics. I afronta ja la fase següent: la classificació i gestió de tota la documentació digitalitzada.