La FHSJDM es fa ressò de la campanya d’estiu del Departament de Salut per conscienciar sobre els efectes de la calor i prevenir-los.

21 juny 2024 | Notícies

La Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM) es fa ressò i promou la difusió de la campanya d’estiu del Departament de Salut, que fa una crida per conscienciar sobre els efectes de la calor i la seva prevenció. Sota el lema, “Més llesta que la calor” Salut posa en marxa una campanya per remarcar la importància d’hidratar-se bé durant l’estiu, especialment entre les persones més grans.

La campanya està protagonitzada per Teresa Salles, de 96 anys i de Balsareny, juntament amb la seva metgessa de família, Berta Ramis, que van participar en la sèrie documental de 3Cat, “Històries de la primària”, i subratlla que és molt important 🥤beure aigua sovint encara que no es tingui set i s’aconsella 🚫 evitar sortir a l’exterior durant les hores de màxima calor.

Paral·lelament, l’Agència de Salut Pública de Catalunya recorda que també és molt important:
💨 Romandre en espais climatitzats
🧑‍🦳👶 Tenir cura dels infants i de la gent gran
🧢 Portar roba lleugera i gorra o barret
🧴 Aplicar-se protector solar

Aquests consells també són dirigits a les embarassades o les persones que treballin a l’aire lliure; beure aigua és fonamental.

Des de la FHSJDM us volem recordar que: la millor forma de prevenir els efectes de la calor, és prendre’n consciència!

Aquí podeu visualitzar el vídeo de la campanya: “Sigues més llesta que la calor!”