| Contactar | Mapa web

La FHSJDM guardonada com a millor centre hospitalari en processos de l’aparell circulatori i respiratori dels Premis BSH

22 Octubre 2021 | Notícies

La Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM) ha estat guanyadora del Premi BSH (Best Spanish Hospitals Awards) en processos de l’aparell circulatori i respiratori com a millor hospital dins del seu grup (hospitals bàsics i comarcals). Els Premis BSH que celebren la seva tercera edició, reconeixen els millors hospitals per l’atenció al pacient i la seva gestió sanitària, sota paràmetres metodològics validats per la Societat Espanyola de Directius de la Salut (SEDISA). La FHSJDM també ha estat finalista en processos de malalties infeccioses i en processos d´aparell digestiu i hepatopancreàtic.

La gala d´entrega va tenir lloc ahir, dijous, 21 d’octubre a Sevilla i  va comptar amb la presència del director-gerent de la FHSJDM, el Dr. Manuel Álvarez del Castillo, que va recollir el guardó. Es tracta d´uns premis valorats pel sector sanitari espanyol ja que destaquen els millors resultats de gestió sanitària i de qualitat assistencial. Pel director-gerent de la FHSJDM, “aquesta distinció és molt important pel nostre centre, ja que venim d’un moment on l´esforç, compromís i dedicació de tots els professionals sanitaris ha estat de vital importància. Des d’aquí vull fer extensible el reconeixement a tots els membres que formem la FHSDJM”. I afegeix: “Aquest premi ens donarà força per seguir millorant any rere any, tant a nivell professional com en qualitat humana”.

L’edició d´enguany ha reunit a un total de 122 hospitals, 65 d’ells públics i 57 privats. Catalunya ha estat la comunitat amb més nombre d´hospitals participants, amb 33 centres, seguida de Madrid, amb 23 centres; Andalusia amb 21 centres i la Comunitat Valenciana amb 18 centres; Canàries amb 12 centres; Múrcia amb 5; el País Basc amb 4; Galícia amb 2; Aragó amb 2 i les Illes Balears i Castella i Lleó amb 1. I pel que fa a premiats, Catalunya ha estat la comunitat amb un nombre major de premiats, un total de 29.