| Contactar | Mapa web

La FHSJDM ha començat la vacunació dels seus 630 professionals enfront la COVID-19

12 Gener 2021 | Notícies
Vacunació COVID-19 FHSJDM Vanessa Vidal 2021

Avui s’ha iniciat la campanya de vacunació enfront la COVID-19 a la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM), després que el Departament de Salut i l’Agència de Salut Pública anunciessin la setmana passada que s’avançava la vacunació en paral·lel a la campanya de les residències. Durant les properes setmanes, està previst subministrar les dosis  a tot els empleats del centre hospitalari.

Durant aquesta jornada s’han vacunat una total de 254 professionals (un 40,32%). La Vanessa Vidal, Cap d’Àrea d’Infermeria de la FHSJDM, ha estat la primera professional a qui se li ha administrat la vacuna. El procés de vacunació s’ha portat a terme per quatre infermeres durant tres hores i mitja. Està previst que aquest dijous es vacunin 150 professionals més. El ritme de vacunació de la resta de professionals anirà marcat per les vacunes que es vagin facilitant. 

Des de la FHSJDM volem remarcar que avui ha estat un gran dia en l’avenç per a la lluita contra la COVID-19 en el nostre centre.