La FHSJDM ha consolidat la formació dins l’àmbit d’infermeria

26 octubre 2023 | Notícies
Formació infermeria FHSJDM

Durant els darrers anys, la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell ha continuat amb un increment molt notable de les sol·licituds d’estades formatives per part de totes les Universitats i Centres formatius amb els quals té un conveni signat.  Aquest any passat, 306 alumnes han fet formació al nostre centre hospitalari, una xifra que ha anat augmentat en els darrers anys i que ara es consolida amb l’objectiu de donar la millor formació.

La Sra. Ángels Delgado directora infermera de la FHSJDM, destaca: “Aquestes estades formatives de les futures i futurs professionals donen un valor qualitatiu important i també un reconeixement a la labor que fan els i les nostres professionals d’infermeria”.

Cada any, la FHSJDM amplia el seu àmbit de col·laboració i aquest any passat ha iniciat convenis amb altres universitats i centres formatius de tot Catalunya:  Universitat de Lleida amb el grau en Fisioteràpia; Universitat Rovira Virgili amb el grau en Infermeria i Grau en Treball Social; Centre López Vicuña i l’Escola Pia Nostre Senyora per alumnes de Tècnics en cures auxiliars d’infermeria (TCAI) i l’Institut técnico de estudios professionals per a tècnics de farmàcia. A més, s’han mantingut totes les col·laboracions ja existents iniciades amb anterioritat (vuit universitats de infermeria, dues universitat de fisioterapia, catorze centres formatius de TCAI, un centre formatiu de farmàcia i dos centres formatius de mossos sanitaris).

En aquests moments, la FHSJDM està fent formació en diferents àmbits: infermera interna resident (IIR), grau Infermeria, grau Fisioterapia, grau en treball social, màsters i postgraus (màster ),TCAI, tècnics en Diagnòstic per la Imatge,tècnics de Farmàcia , tècnics en Emergències sanitàries i mossos sanitaris.