| Contactar |

La FHSJDM i la FRSJDM reben el suport de la Fundació ”la Caixa” que els permetrà millorar la mobilització de persones que estiguin ingressades

14 desembre 2022 | Notícies
Donació Fundació La Caixa FHSJDM 2022

En un acte celebrat ahir, la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM) i la Fundació Residència Sant Joan de Déu de Martorell (FRSJDM), han rebut una donació cada entitat de 6.000€ euros,  de la Fundació ”la Caixa” a través de CaixaBank per a la instal·lació de quatre grues de bipedestació que facilitaran la mobilització i l’atenció  tant de les persones que ho precisin, com dels professionals que els atenen.

La directora de Banca Institucions de CaixaBank a la direcció territorial de Barcelona, Maria Faus, ha visitat l´hospital de Martorell per a fer entrega del donatiu al director gerent de la institució, Jordi Trelis, al director de la FRSJDM, Jonatan Triviño, amb la presència de la directora economicofinancera i de gestió, Núria Canal.

El Dr. Trelis ha agraït a la Fundació ‘la Caixa’ i a CaixaBank el donatiu, posant en valor aquest esperit que té l’entitat per ser sensible a les necessitats de les persones i a les organitzacions que cuiden i atenen.

Aquesta donació ha permès l’adquisició de 4 grues de bipedestació que han de facilitar aportar millores al procés assistencial  i de seguretat a persones amb diferents graus de dependència estiguin ubicades en l’àmbit residencial o hospitalari d’aguts.

Donació Fundació La Caixa FHSJDM 2022

CaixaBank és una entitat amb una vocació profundament social. L’entitat, referent en banca sostenible, manté una actitud de servei cap als seus clients i tota la societat en general.