La FHSJDM incorpora nous professionals al centre hospitalari

14 juny 2023 | Notícies
Nous professionals FHSJDM

Durant aquest mes de juny, la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM) ha ampliat la plantilla de professionals  amb l’objectiu de donar  una millor atencio i servei a les persones usuàries que visiten el centre hospitalari.

S’han incorporat tres nous metges de diferents especialitats. En el departament de Medicina sota la direcció de la Dra. Carme Serrano, entra la Dra. Melissa Rau, nefròloga que dona assistència tres dies a la setmana a pacients ambulatoris i d’hospitalització dins del conveni que la FHSJDM té amb l’Hospital Universitari de Bellvitge (HUB).  En el mateix departament també hi haurà el Dr. Miguel Ángel Leal, pneumòleg que ve de Mútua de Terrassa i a part de fer assistència a pacients ambulatoris i hospitalització, també col·laborarà amb el Servei de Pneumologia de l’HUB fent guàrdies.

I en el servei de Traumatologia sota el cap de servei, Dr. Conrad Bertran, s’incorpora el Dr. Andreu Triguero, especialista en Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, format a l’HUB i amb experiència en traumatologia esportiva en artroscòpia.

 

Foto (esquerra – dreta):

Dr. Conrad Bertrán, Dr. Andreu Triguero, Dr. Jordi Trelis, Dra. Carme Serrano, Dra. Melissa Rau, Dr. Miguel Ángel Leal