La FHSJDM incorpora una nova butaca per l’hospital de dia oncològic gràcies a la donació de l’Associació Ariadna

10 gener 2024 | Notícies
Donacio Associació Ariadna FHSJDM 2024

Amb la donació que l’Associació Ariadna d’Olesa de Montserrat va fer el passat mes de novembre, la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM) ha adquirit una nova butaca per l’hospital de dia oncològic.

La presidenta de l’Associació Ariadna, Sra. Carme Jorba, juntament amb la Sra. Conchita León, ex presidenta i cofundadora de l´entitat i actualment vocal, han fet el lliurament de la butaca al director gerent de la FHSJDM, Dr. Jordi Trelis i a la Sra. Àngels Delgado, directora infermera. En l’acte han estat presents professionals que treballen en el dia a dia en aquesta àrea com son, la Sra. Montserrat Riberés, cap d’àrea d’infermeria del procés mèdic, les Sres. Yolanda  López i  Virtudes Ruiz, infermeres i la Sra. Silvia Granados, TCAI d’aquest hospital de dia oncològic.

El Dr. Trelis ha volgut destacar l’aportació rebuda: “Una vegada més, volem agrair la generositat de l’Associació Ariadna, i posar en valor la importància de les seves donacions, ja que permet adquirir un material que repercuteix directament en la millora de la qualitat d’atenció de les persones que atenem”.

Ariadna, una associació solidària amb la FHSJDM

L’Associació va néixer l’any 1997 davant la inquietud d’unes dones que compartien una mateixa malaltia, “el càncer de mama”.  Estaven convençudes que calia fer quelcom que les apoderés si s’ajuntaven. Carme Gómez en va ser la impulsora i, juntament amb 15 dones més, varen fer possible l’inici d’una associació que donaria suport i ajut a moltes altres dones que passaven i passen per aquesta malaltia.

Entre d’altres activitats, des de l’any 2004, pel dia Internacional del càncer de mama (19 d’octubre), es fa un espectacle amb el lema “Lluitant es pot vèncer” al teatre de la Passió d’Olesa en el que hi participen diferents entitats del poble. L’Associació Ariadna es qui gestiona la recaptació de l’esdeveniment cap a diferents institucions vinculades amb el càncer de mama, entre elles, la FHSJDM.

Des d’aquí volem agrair, una vegada més, la seva aportació aquest any 2023.

Per a més informació podeu fer clic aquí https://www.ariadna-olesa.org/

Instagram: associació.ariadna