La FHSJDM obre les portes a la Fundació Josep Carreras per a la captació de nous donants

15 maig 2023 | Notícies
Col·laboració Fundació Josep Carreras FHSJDM

La Fundació Josep Carreras amb la seva campanya #imparablescontralaleucemia, serà present a la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM) amb l’objectiu de donar visibilitat a les malalties oncològiques de la sang, informar i sensibilitzar sobre la importància de la investigació per a aconseguir curar-les, i captar socis per poder seguir endavant amb els programes que l’entitat porta a terme arreu del món.

L’organització, presidida per Josep Carreras, fa més de 30 anys que impulsa projectes per a aconseguir que la leucèmia sigui, algun dia, una malaltia 100% curable. Entre altres, compta amb un centre de recerca propi únic a Europa, dedicat a estudiar les malalties malignes de la sang, gestiona un registre de donants de medul·la òssia a Espanya, i compta amb diversos programes socials per a persones malaltes i les seves famílies.

Des de la FHSJDM els hem obert les portes, perquè des d’avui i fins el proper 19 de maig, arribin amb la seva campanya de sensibilització a totes aquelles persones que visitin durant aquesta setmana el nostre centre.

Col·laboració Fundació Josep Carreras FHSJDM

Si vols més informació sobre la Fundació Josep Carreras, clica aquí