La FHSJDM organitza la “I Jornada Cefalees Baix Llobregat Nord” a Martorell

14 abril 2023 | Àrea professional
Jornada Cefalees Baix Llobregat FHSJDM Juny 2023

El divendres, 9 de juny se celebrarà la I Jornada Cefalees Baix Llobregat Nord, avalada per la Societat Catalana de Neurologia, i organitzada per la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM). La sessió tindrà lloc de 9h a 14.30h. al Molí Empresa de Martorell.

L’objectiu de la jornada és millorar la competència en el diagnòstic i tractament de la migranya episòdica i crònica, conèixer les teràpies avançades, entendre millor l’impacte de la malaltia i participar en el consens entre els nivells assistencials per establir una ruta de migranya al territori.

La Dra. Carme Serrano, cap del departament de Medicina de la FHSJDM i responsable de la jornada ha destacat que “és la primera d’una sèrie de jornades amb les quals, a part de compartir el coneixement,  volem donar resposta a la necessitat expressada per tots els professionals d’aprofundir en la interacció entre les persones que donen servei al pacient, amb la finalitat de millorar els fluxes,  la comunicació, la confiança, la qualitat, i fins i tot el nostre compromis cap a la tasca que fem”. 

La inscripció és gratuïta. Si esteu interessats us podeu inscriure aquí.

Per a més informació, podeu accedir al programa.

 

*Per a l’activitat s’ha sol·licitat l’acreditació del Consell Català de Formació Continuada de les Professions Sanitàries-Comisión de Formación Continuada del Sistema Nacional de Salud.