La FHSJDM organitza la I Jornada de Cardiologia dirigida a l’atenció primària i comunitària del Baix Llobregat Nord

05 octubre 2023 | Àrea professional
Programa I Jornada Cardiologia Baix Llobregat Nord_10 novembre 2023_FHSJDM

El proper 10 de novembre de 2023, se celebrarà la  I Jornada de Cardiologia del Baix Llobregat Nord organitzada per la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM) i els referents de cardiologia dels centres d’atenció primària (CAPS)  del territori. La sessió va dirigida als professionals d’atenció primària i comunitària.  

L’objectiu de la Jornada és millorar la competència en el diagnòstic i tractament de la fibril·lació auricular (FA) i de la insuficiència cardíaca (IC), així com enfortir el coneixement de la prevenció i el control adequat dels factors de risc cardiovascular.

S’aprofitarà la jornada, per compartir el circuit d’atenció cardiològica entre l’hospital FHSJDM i l’atenció primària i difondre el document de consens sobre la Ruta FA ja treballat prèviament en el territori. Es presentarà també el circuit de coordinació entre infermeria d’àmbit hospitalari i d’atenció primària, així com el seu rol en l’àmbit de la prevenció.

Tal com destaca la Dra. Adriana Soto, coordinadora de la Unitat de Cardiologia de la FHSJDM, uns dels aspectes que es vol aconseguir amb la celebració d´aquesta jornada és “disposar de les eines que incrementin la capacitat diagnòstica i l’optimització del tractament de la Fibril·lació Auricular i la Insuficiència Cardíaca en els diferents escenaris clínics per part dels professionals d’atenció primària, amb la finalitat de millorar el diagnòstic oportú de les causes, així com la millora en la qualitat de vida i, molt important, disminuir les consultes als serveis d’urgències”.

La inscripció és gratuïta i si hi esteu interessats podeu veure el PROGRAMA i fer la vostra INSCRIPCIÓ.

Recordeu:
🗓  Dia: Divendres, 10 de novembre de 2023
🕘 Hora: De 9 a 14 hores.
📍 Lloc: Molí Empresa de Martorell (Molí Fariner)

 

Activitat acreditada pel Consell Català de Formació Continuada de les Professions Sanitàries-Comisión de
Formación Continuada del Sistema Nacional de Salud
0,5 crèdits Registre. 09/035930-MD