La FHSJDM organitza la XXVII Jornada de l’Associació Catalana d’Uròlegs de Comarques a Martorell

08 maig 2024 | Àrea professional

El pròxim 18 de maig de 2024 tindrà lloc al Centre Cultural de Martorell, la jornada anual de l’Associació Catalana d’Uròlegs de Comarques (ACUC).  L’edició d’enguany compta amb el suport l’Ajuntament de Martorell i ha estat organitzada pel servei d’Urologia de la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM), dirigit pel cap de servei Dr. Miguel Puyol i amb la col·laboració del Dr. Cristóbal Ramírez.

El Dr. Ramírez destaca que “l’organització de la jornada de l’ACUC des del nostre hospital, suposa un vot de confiança per part de l’Associació, i alhora un impuls científic pel nostre servei d’Urologia, fruit del treball i compromís continu en la millora de l’atenció assistencial als nostres pacients, sense oblidar la recerca i la docència”.

El programa consta de la presentació de comunicacions, casos breus i vídeos sobre litiasi, infeccions urinàries, urologia funcional i urologia oncològica, a més de les darreres novetats tecnològiques en aquesta àrea. I la part final es tanca amb  la taula sobre Urgències Extra hospitalàries a càrrec de la Dra. Isabel Bové del Servei d’Emergència Mèdiques (SEM) i el Sr. Javier Sevilla de Bombers de Barcelona amb l’atenció centrada en com actuar en situacions crítiques fora de l’entorn de l’activitat assistencial habitual.

L’objectiu de la jornada és proporcionar un espai d’intercanvi de coneixements i experiències entre professionals de la urologia, fomentant així el desenvolupament i l’excel·lència en aquesta disciplina mèdica.

Associació Catalana d’Uròlegs de Comarques

L’Associació Catalana d’Uròlegs de Comarques organitza, des de la seva fundació a l’any 1993, unes Jornades científiques anuals. Aquesta Jornada té principalment un caire científic però també l’afany de promoure la urologia per tots els indrets del nostre país.

 

INSRIPCIÓ:

Per a inscriure´s, podeu fer-ho aquí

PROGRAMA ACUC 2024