La FHSJDM organitza una nova jornada de traumatologia sobre peu i turmell, centrada en les lesions de la part posterior del peu

12 febrer 2024 | Àrea professional

El divendres 12 d’abril, se celebrarà la IV Jornada de Pie y Tobillo. Patología del Retropié, organitzada per la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM) i avalada per la Sociedad Española de Medicina y Cirugía de pie y tobillo (SEMCPT) i la Societat Catalana de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia (SCCOT). La jornada tindrà lloc de 08 a 14.30 h al Molí Empresa de Martorell (Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner).

El comitè organitzador està format pel cap de Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia de la FHSJDM, el Dr. Conrad Bertran, el Dr. Rodolfo Romero com a director de la jornada, el Dr. Francisco Horrach i la Dra. Gemma Casellas, com a membres de la Unitat de Peu i Turmell de l’hospital.

La sessió va dirigida a professionals de la salut que estiguin implicats en la patologia del peu i del turmell, ja siguin de l’àmbit de la medicina, la infermeria, la fisioteràpia, els tècnics en radiologia o altres.

La jornada comptarà amb ponents d’arreu del país amb l’objectiu d’actualitzar els coneixements sobre el diagnòstic i tractament d’aquesta patologia. Es parlarà sobre lesions tendinoses, deformitats del peu, patologies neurològiques i el peu diabètic entre altres aspectes.

 

INSRIPCIÓ

La inscripció és gratuïta. Si esteu interessats us podeu inscriure aquí.

Per a més informació, podeu accedir al programa.

 

RECORDEU

🗓 Divendres 12 d’abril del 2024

🕘 De 8 h a 14.30 h.

🏢 Molí Empresa de Martorell – C. del Riu, s/n.